Ingredienser

Fersk kylling (27 %), fullkornris, fersk kalkun (11 %), tørket kalkun (9 %), tørket and (9 %), bygg, kalkunfett, havre, kalkunbuljong, linfrø, tørket egg, mineraler, vitaminer, betefiber, algeolje, frukto-oligosakkarider 1 000 mg/kg, mannan-oligosakkarider 650 mg/kg, brennesle, ringblomstekstrakt, jucca-ekstrakt, hvetegress

Tilsettingsstoffer / kg

Vitaminer: A-vitamin (retinylacetat) 25 730 IU, D3-vitamin (kolekalsiferol) 1 730 IU, E-vitamin (alfatokoferolacetat) 430 mg, biotin 323 µg; sporstoffer; aminosyrenes sink-chelathydrat 340 mg, sinksulfat-monohydrat 285 mg, jernsulfat-monohydrat 310 mg, aminosyrenes jernchelat-hydrat 20 mg, mangansulfat-monohydrat 110 mg, aminosyrenes kobber-chelathydrat 50 mg, kobbersulfat-pentahydrat 40 mg, vannfri kalsium-iodat 1,58 mg, natriumselenitt 0,5 mg; aminosyrer: taurin 475 mg

Sammensetning

Råprotein 30 %
Råoljer og -fett 20 %
Råfiber 3 %
Aske 7,5 %
Fuktighet 8 %
Karbohydrater (NFE) 31 %
Metaboliserbar energi 385 Kcal/100 g
Omega 6 3,6 %
Omega 3 0,8 %
Kalsium 1,5 %
Fosfor 1,0 %

Vis fôringsveiledning

Omega-3-fettsyrer fremmer helse og velvære på mange måter. For å forsikre inntaket av naturlige omega-3-fettsyrer (EPA og DHA) er det tilsatt algeolje. Omega-3-fettsyrer har en viktig rolle i utviklingen av kognitive evner og synet hos en valp. Fettsyrene lindrer også betennelser og forsterker immunforsvaret, så både valpene og tispene drar nytte av disse. I tillegg bidrar fettsyrene til leddhelse og de har hud- og pelspleiende effekter. Spesielt under drektighet da valpene veier i magen blir leddene belastet, og spesielt i nærheten av avvenningsperioden vises strabasene fra drektighetstiden og ammingen ofte som pelsens og hudens nedsatt kondisjon.

Helse og velvære i tarmen. En sunn tarm er grunnlaget til en jevn vekst. Godt fordøyelige råstoffer, mangfoldige protein- og karbohydratkilder samt funksjonelle ingredienser som støtter tarmens velvære, fremmer valpens velvære på mange måter. Prebiotikaene MOS og FOS gir næring til den gode mikrobebestanden i valpens tarm som fortsatt er under utvikling, og bidrar så til å forebygge fordøyelsesproblemer. I tillegg gir fullfôrets løselige betefiber næring til de gode bakteriene, og uløselige fiber holder avføringen i passelig konsistens og støtter normal tarmfunksjon.

Antioksidanter hjelper mot belasting fra omgivelsene. Grunnlag for helse og velvære bygges opp allerede i tispens mage. Kombinasjonen av naturlige antioksidanter fra brennesle, ringblomst og vitaminer A, C og E forsinker celleoksidasjonen som forårsakes av skadelige oksygenforbindelser, og bidrar til å skape en livskraftig og sunn kropp som står imot belastningen fra omgivelsene.

brain
BRAIN DEVELOPMENT

digestive
DIGESTIVE TRACT HEALTH

antioxidants
ANTIOXIDANTS

create-taste
GREAT TASTE